קצת על מרפאותנו...

בית החולים הוטרינרי של דר' פוגל  מציע מגוון טיפולים, שירותים, ומוצרים הדרושים לבריאות ואיכות החיים של חיות המחמד שלכם: חיסונים , טיפולי שיניים , עיקורים , סירוסים , גזירת ציפורניים , ניקוז בלוטות אנליות, בדיקות שיגרתיות , טיפולי חירום, בדיקות מעבדה ועוד.

בית החולים הוטרינרי מאובזר במיטב הציוד המתקדם בתחום: מעבדה מרכזית לבדיקות דם, אמצעי הדמיה מתקדמים: מכשיר רנטגן דיגיטלי, מכשיר אולטראסאונד  ואמצעי הרדמה וניתור חדישים.

במרפאה ישנה חנות המוכרת מגוון מזון יבש, שימורים, ציוד נלווה ומגוון מוצרי הדברה וטיפוח שונים.

בצוות המרפאה ארבעה רופאים וטרינרים בעלי ניסיון רב בתחום רפואת חיות המחמד. במרפאה מועסק בנוסף צוות עובדים רחב, ביניהם סייעות, פקידת קבלה, מטפלת אישפוז ופינת החי ויועצת התנהגותית (מאלפת) לבעלי חיים ומטפלת ברפואה אלטרנטיבית לבעלי חיים. נשמח לראותכם ולהעניק לכם ולבעל החיים שלכם את השירות המקצועי המסור והטוב ביותר.

!בתכלס, מה שאנחנו עושים זה לאהוב בעלי חיים

המרפאה הוטרינרית של עדן